Labels

dinsdag 11 oktober 2022

Het kopen van een 3D printer !

 Wil al heel lang graag een goede 3D printer hebben, en zodoende dus al geregeld gekocht. Helaas mankeert er altijd wel iets aan, dus kon ik ze vroeg of laat weer terug sturen. 

Vandaag nummer 9 gekocht : Een Bisofice Creality Ender 3 V2 3D printer.


Moet nog komen, maar nu vaag ik me toch af is dit echt een van Creality, want de certificaten die op andere websites staan van Creality zijn ook niet meer geldig. Zie voorbeeld hieronder :Als je kijk naar de eind datum van dit "certificaat" dan loopt het tot 1 april 2022 ? Dus veel zegt het niet meer. (Je kunt zien waar dit staat op Duitse website van amazon.) https://dropmylinks.com/cert

 

Zelf heb ik deze gekocht.  Was ook 259 euro, maar kreeg 40 euro korting. Maar is van Bisofice?? Geen idee of dit nu weer een clone is van een cloon. Ga ik uitzoeken als ik hem heb. Volg dit verhaal op mijn aankoop youtube kanaal buyingvlog.com

 

Besloten om 2 3D printers te kopen. 1 omdat het klein en compact is en een die gewoon iets groter kan afdrukken. 

Dit zijn ze : (145.97 euro)

 

De Ender 2 Pro mini

 
En de Bisofice Creality Ender 3 V2 : (219 euro)


Zodra ik ze krijg zal ik een update geven .... 


Update 12-10-2022 : De Bisofice Creality Ender 3 V2 blijkt dus een clone te zijn van Creality. Deze dus geblokkeerd en ik verwacht vandaag de levering van de Creality Ender 2 Pro Mini. 

Later meer ...


Update : 15-10-2022 Vandaag kreeg ik de "orginele" Creality Ender 3 V 2. Helaas was er een schakelaartje stuk. 

Dus de 3D printer kon weer retour naar Amazon. Zal tijd worden dat amazon onderdelen op voorraad had. Want dit kon ik zelfs makkelijk maken. En het verhaal van "clone" blijkt ook niet helemaal te kloppen aangezien er gewoon meer verkopers zijn van Creality spul. (Weer verkeerde informatie gekregen van support van amazon.)

 

Welkom terug. Weer een update op 24-10-2022. Heb nu een andere printer erbij besteld en deze in de tussentijd ook geprobeerd. Dit is de Elegoo Neptune 2S. En over deze 2 printers zal ik in het Engels snel een review maken op BuyingVlog.com

Hoop u daar weer te zien.

 

Geen opmerkingen: