Labels

donderdag 5 januari 2023

Laser printen en snijden.

Op het ogenblik ben ik veel met een laser in de weer waarmee ik b.v. onderstaand plaatje gemaakt heb. Lasers zijn niet echt duur meer.


Zal hierbij direct ook de prijs plaatsen van de laser en toebehoren die ik gebruik. Voor diegene die geintereseerd zijn in dit onderwerp. Hier de lijst met wat ik gebruik :


De laser I use !  - Je kan een goedkopere laser kopen, maar mijn ervaring met deze is dat het doet wat het moet doen !

Honeycomb I use !  - Voor diegene die niet weten wat het is. Je plaats dit onder het te branden materiaal en dit zorgt ervoor dat je er goed doorheen branden kunt.

 Air assist - Dit moet je er zeker bij hebben als je iets goeds wil maken !


Het is heel leuk om op deze manier allerlei dingen te maken. Veel voorbeelden kun je vinden online. En die kun je (namake) en verkopen als je dat wilt. Kijk voor een aantal voorbeelden eens hier ! Maar ook deze is heel leuk !


Hier nog een aantal voorbeelden wat ik zoal gemaakt heb : (Aantal in het Duits, maar he, komt omdat ik daar woon he)Mocht je meer willen weten, vraag het me in een comment en ik zal het zeker aanvullen ... 


Tot zover even mijn kort verhaaltje over laser printen en snijden.

 

 


Geen opmerkingen: